Održana četvrta radionica u organizaciji Virtualnog ženskog poduzetničkog centra

HGK ŽK Osijek
Vrijeme održavanja: 08.11.2017.

U Županijskoj komori Osijek 8. studenoga je održana četvrta od pet besplatnih edukacija u organizaciji Županijske komore Osijek, Virtualnog ženskog poduzetničkog centra i tvrtke Poduzetnik d.o.o. Naziv ove edukacije je bio Kvalitetnom prezentacijom sebe i svog poduzetništva do željenog poslovnog uspjeha.

Edukaciju je vodila Snježana Kupres, član Virtualnog ženskog poduzetničkog centra, prodajni stručnjak, trenerica neurolingvističkog programiranja i coach, a predavanje je započela rečenicom Johna Kapoora: „Možeš imati odličan proizvod ili uslugu no, ako ne znaš kako ga utržiti, nećeš uspjeti!“

Zadatak ove edukacije bio je od svakog poduzetnika napraviti odličnog prodavača koji će znati sve o svom proizvodu na način koji to želi čuti kupac, a zatim ga znati i prodati. Edukacija je pojašnjavala što sve moramo ispuniti da bi bili uspješan prodavač, kako doći do klijenata i kupaca na sve zahtjevnijem tržištu, što raditi kada prodaja stagnira ili je loša, koje alate i tehnike koristiti za pronalazak klijenata.

Slijedeća edukacija Komunikacija u poduzetništvu - ključ uspjeha i profitabilnosti održati će se 6. prosinca u 11 sati u Županijskoj komori Osijek.

Kontakti

  • Ines Balog Viša stručna suradnica Tel: +385 31 223 819 Email: ibalog@hgk.hr