Izvor: B2B Software Days
Autor: B2Match EEN

Poziv na 5. B2B Software Days – konferenciju i poslovne razgovore u Beču


Objavljeno: 29. 01. 2019. , Ažurirano: 21. 02. 2019.


Udruženje za informacijske tehnologije Hrvatske gospodarske komore, u suradnji s Trgovinskim odjelom Austrijskog veleposlanstva (Advantage Austria) i Europskom poduzetničkom mrežom (EEN), organizira posjet hrvatskih informatičkih tvrtki međunarodnoj konferenciji B2B Software Days 14. i 15. ožujka u Beču.    

Konferencija B2B Software Days besplatna je i namijenjena ponajprije IT i tehnološkim tvrtkama te istraživačko-razvojnim institucijama koje traže tehnološku, istraživačku i poslovnu suradnju. Donosi informacije o najnovijim trendovima, nove kontakte s poslovnim partnerima, razmjenu iskustava i znanja na radionicama te događajima za umrežavanje. Očekuje se više od 600 sudionika iz 30-ak zemalja.

Provedite dva zanimljiva dana uz:

  • nadahnjujuće govornike
  • Fireside Chat s Gerhardom Eschelbeckom, potpredsjednikom za sigurnost i privatnost, Google Inc.
  • unaprijed dogovorene B2B sastanke
  • više od 600 sudionika iz preko 30 zemalja
  • pitching-natjecanje za start-upove i scale-upove u potrazi za investicijama
  • tematske radionice o najnovijim trendovima na područjima umjetne inteligencije, open data, HR, Eureka, pristupa međunarodnim tržištima, Fireware, Visual Computing, Gaming te kako surađivati s međunarodnim korporacijama.

Više informacija i program konferencije pronaći ćete na službenim stranicama https://b2bsoftwaredays.com.

Hrvatske IT tvrtke i organizacije mogu se registrirati online, unijeti svoj profil, predstaviti željeni oblik suradnje s međunarodnim poslovnim partnerima i unaprijed dogovoriti sastanke s njima.

Pored konferencije, dogovoren je i poslovni susret 13. ožujka od 16 do 18 sati u Austrijskoj gospodarskoj komori uz uvodno predavanje Vienna Business Agency i nakon toga druženje s predstavnicima te agencije, Austrijske komore te poslovnih delegacija iz Turske, Srbije, Makedonije i Bugarske. 

Hrvatska gospodarska komora organizira besplatni prijevoz do Beča i natrag za 40 osoba. Autobus kreće u srijedu, 13. ožujka iz Zagreba u 7:30 sa sjeverne strane Arena centra i vraća se nakon konferencije u petak, 15. ožujka, oko 17 sati.  U slučaju većeg odaziva prednost će imati prvi prijavljeni te će se ograničiti broj mjesta na jednu osobu po tvrtki.  Preporučujemo hotel Motel One Wien Staatsoper, koji je idealno smješten u blizini mjesta održavanja konferencije (Gradska vijećnica), Austrijske gospodarske komore i u samom je centru grada na Ringu. Sobu možete sami rezervirati preko www.booking.com jer je tako dosta povoljnija cijena nego što hotel nudi direktno.

Po dolasku u Beč nudimo Vam mogućnost fakultativnog posjeta tvrtki VRVis - Virtual Reality and Visualisation Research Centre GmbH. Napomena: broj mjesta je ograničen, stoga molimo da nam se do 1.3.2019. prijavite za posjet na adresu afriedman@hgk.hr. (mjesta se popunjavaju po principu „first come – first served”!)

Zainteresirani za posjet konferenciji i za B2B razgovore mogu se već sada registrirati, unijeti profil svoje tvrtke i potencijalnim poslovnim partnerima predstaviti svoje ponude i želje te unaprijed dogovoriti sastanke s njima (sastanke je moguće dogovoriti do 28. veljače). Sudjelovanje na konferenciji je besplatno uz obveznu prethodnu prijavu.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje u delegacijskom posjetu konferenciji B2B Software Days, uključujući prijevoz autobusom, popunite obrazac u nastavku. Rok za prijave zbog rezervacije autobusa jest 21. veljače.  Za fakultativni posjet tvrtki VRVis - Virtual Reality and Visualisation Research Centre GmbH, pošaljite poruku na afriedman@hgk.hr.

Program

Vrijeme Aktivnost
15.02.2019
09:30 - 16:30 B2B Software Days konferencija (Bečka gradska vijećnica, Lichtenfelsgasse 2)
13.03.2019
07:30 - 12:30 Odlazak iz Zagreba-a (Arena centar, sjeverno parkiralište) i dolazak u Beč
13:00 - 15:00 Fakultativni posjet tvrtki (VRVis - Virtual Reality and Visualisation Research Centre GmbH)
16:00 - 18:00 Poslovni susret u Austrijskoj gospodarskoj komori (Wiedner Hauptstraße 63)
14.03.2019
09:30 - 18:00 B2B Software Days konferencija (Bečka gradska vijećnica, Lichtenfelsgasse 2)
15.03.2019
17:00 - 22:00 Povratak u Zagreb (Friedrichstraße 12)