Vrijeme održavanja: 21.04.2017.

Objavljeno: 21. 04. 2017. , Ažurirano: 21. 04. 2017.

U petak, 21. travnja, u amfiteatru Sveučilišnog odjela za stručne studije u Splitu, ŽK Split potpisala je ugovor o suradnji sa Sveučilišnim odjelom za stručne studije i odabranim tvrtkama sudionicama u projektima WebStart i PlanStart.

Projekti WebStart i PlanStart rezultat su suradnje Županijske komore Split i Sveučilišnog odjela za stručne studije, kojima se povezuju studenti i poduzetnici iz kategorije mikro tvrtki (do tri zaposlena), i to tako da studenti izrađuju internetske stranice odnosno poslovne planove za mikro gospodarstvenike.

Skup su pozdravili pročelnik Sveučilišnog odjela za stručne studije Ivan Akrap i Nataša Bušić u ime Županijske komore Split. Ovo je druga godina održavanja ovih hvalevrijednih projekata koji su izuzetno korisni i za tvrtke i za studente, budući da predstavljaju odličan primjer spajanja sektora obrazovanja sa sektorom gospodarstva.

Predstavnici 23 tvrtki, odabranih javnim natječajem, imali su priliku upoznati studente koji će im izraditi internetske stranice tj. poslovni plan. Slijedi ostvarenje projekata, odnosno sama izrada internetskih stranica i poslovnih planova, čiji je završetak predviđen do kraja svibnja.

1.png