Vrijeme održavanja: 08.09.2016.

Objavljeno: 24. 08. 2016. , Ažurirano: 15. 09. 2016.

Veliko nam je zadovoljstvo pozvati Vas na BESPLATNE poslovne edukacije „Poslovni uzlet Krapinsko-zagorske županije“ koje će se održati, 8. rujna u Srednjoj školi Krapina, Šetalište hrvatskog narodnog preporoda 6.

Manifestacija Poslovni uzlet prvenstveno je namijenjena malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ovima, ali je također zanimljiva i velikim kompanijama. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici uz korisne savjete imaju priliku upoznati kolege iz svoje, ali i drugih branši te ostvariti brojne poslovne kontakte. Na predavanjima ćete moći saznati kako pronaći dobar tim koji će postati pogon za ostvarivanje poslovnih rezultata, kako uspjeti kao žena u biznisu i kako uz pomoć EU fondova dodatno razviti svoje vještine u poduzetništvu.

Poslovni uzlet će kroz iskustva uspješnih poduzetnika i besplatne edukacije za sve zainteresirane, obuhvatiti najvažnije teme iz područja financija i poduzetništva. Davorin Štetner, predsjednik Hrvatske mreže poslovnih anđela, Saša Cvetojević, investitor i član upravnog odbora Hrvatske mreže poslovnih anđela te Aco Momčilović iz tvrtke Rimac automobili održati će zanimljivu prezentaciju na temu ''Kako osvojiti investitora''. Pred kraj edukacija, pripremili smo zanimljivu temu „Žene u poduzetništvu“.

Edukacije se provode diljem Republike Hrvatske s ciljem potpore malom i srednjem poduzetništvu. Za više informacija o Poslovnom uzletu Krapinsko-zagorske županije posjetite link. Teme edukacija i popis predavača možete pregledati ovdje.

 Iako su edukacije besplatne, ljubazno Vas molimo da svoje mjesto rezervirate prijavom na linku. broj telefona: 01 6030 ili na e-mail: poslovni-uzlet@poslovni.hr .