Poslovni uzlet Bjelovarsko-bilogorske županije održan u ŽK Bjelovar

Vrijeme održavanja: 26.04.2017.

Poslovni uzlet Bjelovarsko-bilogorske županije održan je 26. travnja u ŽK Bjelovar, kao jedna u nizu ovogodišnjih manifestacija Poslovnog dnevnika koje se održavaju po gradovima u Hrvatskoj.

Bjelovarski poslovni uzlet otvorili su zamjenik glavnog urednika Večernjeg lista Mislav Šimatović i župan Bjelovarsko-bilogorske županije Damir Bajs. Uslijedila je panel-rasprava u kojoj se raspravljalo o drvnoj industriji kao prilici za povećanje hrvatskog izvoza, a potom je održana i trosatna radionica Željke Tihomirović i Hrvoja Šarića iz tvrtke Ohoho o marketingu i kreativnom razmišljanju.

Na panel-raspravi sudjelovali su župan Damir Bajs, direktor bjelovarske tvrtke Prima Commerce d. o. o. Renato Radić, član Udruženja drvno-prerađivačke industrije HGK Ivić Pašalić i profesor zagrebačkoga Arhitektonskog fakulteta Feđa Vukić.

Interaktivna radionica tvrtke Ohoho dala je nazočnima odgovore na pitanja o tome što znači biti kreativan, kako probuditi kreativnost u sebi te razmišljati izvan standardnih marketinških okvira, kako bi se vlastiti proizvodi i usluge istakli u medijima, osobito digitalnim te na društvenim mrežama.

Kontakti

  • Miljenko Juratovac Viši stručni referent Tel: +385 43 274 063 Email: mjuratovac@hgk.hr