Vrijeme održavanja: 17.05.2017.

Sektor za industriju i IT i Sektor za međunarodne poslove i EU HGK u suradnji s Austrijskim uredom za vanjsku trgovinu u Zagrebu organiziraju poslovne susrete hrvatskih i austrijskih tvrtki u tekstilnom i kožno-prerađivačkom sektoru, koji će se održati 17. svibnja s početkom u 10 sati u Hrvatskoj gospodarskoj komori na Rooseveltovu trgu 2 u Zagrebu.

Cilj susreta je omogućavanje izravnoga kontakta između austrijskih tvrtki koje traže suradnju sa zainteresiranim hrvatskim tvrtkama.

Stoga, ako ste zainteresirani za poslovanje s Austrijom, a vaš proizvodni i uslužni program odgovara potražnji prijavljenih austrijskih tvrtki, molimo vas da popunite online prijavni obrazac u nastavku teksta.

Napominjemo da će se, s obzirom na velik interes tvrtki i ograničen broj razgovora, prijave zaprimati do popunjavanja broja raspoloživih mjesta, najkasnije do 7. svibnja. Po zaključenju roka, prijave ćemo dostaviti austrijskoj strani koja će obaviti konačan odabir tvrtki s kojima želi poslovne razgovore.

Preliminarni program događanja i profile austrijskih tvrtki možete pronaći u pratećim dokumentima na ovoj stranici. Napominjemo da je sudjelovanje za članice HGK besplatno, a povratnu informaciju o konačnom odabiru te raspored pojedinačnih razgovora dostavit ćemo 12. svibnja, kako bi se odabrane tvrtke mogle pravovremeno pripremiti.

Radni jezici poslovnih razgovora su engleski i njemački.