Poslovni forum Inovacijama do konkurentnosti


Objavljeno: 19. 11. 2018. , Ažurirano: 04. 12. 2018.


Hrvatska gospodarska komora u sklopu Summita Srednjoeuropske inicijative (SEI) organizira Poslovni forum Inovacijama do konkurentnosti u utorak, 4. prosinca, u 9 sati, u Zagrebu (Hotel Westin, Ulica Izidora Kršnjavog 1).

Slijedom činjenice da Republika Hrvatska 2018. godine predsjeda Srednjoeuropskom inicijativom kao članica EU u namjeri da pridonese jačanju usmjerenja Inicijative prema pružanju potpore europskoj perspektivi članica SEI-a koje se nalaze na putu u punopravno članstvo u Europskoj uniji, HGK kao krovna gospodarska institucija organizira Poslovni forum o relevantnosti inovacija u razvoju gospodarstva i jačanju konkurentnosti.

Forum će okupiti predstavnike državnih institucija, gospodarskih komora te poslovnih zajednica država članica Srednjoeuropske inicijative. U sklopu Foruma održat će se tematski panel koji će pružiti priliku za raspravu o trenutnom stanju i perspektivi buduće suradnje u području inovacija.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje na Forumu, molimo vas da popunite prijavni obrazac (u nastavku teksta).

Rok za prijave je petak 30. studenoga.

Kontakt osoba: Vinko Mostarac, Sektor za međunarodne poslove i EU HGK, email: vmostarac@hgk.hr ili telefon: +385 1 456 1562.