Vrijeme održavanja: 26.11.2019. - 01.12.2019.

Hrvatska gospodarska komora, u skladu s interesom članica organizira poslovnu delegaciju u Buenos Aires (Argentina) tijekom održavanja 5. susreta Hrvatske dijaspore Južne Amerike.

Susreti se održavaju od 28. do 30. studenog 2019. S obzirom da se očekuje veliki broj sudionika iz svih zemalja Južne Amerike a posebno poduzetnika, ocijenjeno je da je to dobra prigoda za uspostavljanje poslovne suradnje tijekom susreta i B2B razgovora koji bi se organizirali. Također je planirana poslovna konferencija i B2B razgovori koji bi se zasebno organizirali s argentinskom gospodarskom komorom i njezinim članicama.

Na samom Susretu hrvatske dijaspore Južne Amerika se očekuje više od 300 sudionika, naših iseljenika svih generacija koji žive u zemljama Južne Amerike a pokrovitelji susreta su Argentinsko-hrvatska gospodarska komora, Veleposlanstvo RH u Argentini i Središnji državni ured za Hrvate izvan RH.

Također podsjećamo da su u tijeku pregovori EU i zemalja Južne Amerike udruženih u Mercosur o smanjenju carinskih tarifa i olakšanju trgovinske razmjene čime se stvaraju novi poticaji trgovačkoj razmjeni.

Termin posjeta je od 26.11.2019. do 1.12.2019.

Preliminarni program posjeta dostupni su u priloženim dokumentima.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje molimo vas da popunite prijavni obrazac na engleskom jeziku (u nastavku teksta).

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju.