Izvor: Pixabay

Posjet izaslanstva hrvatskih IT tvrtki Estoniji


Objavljeno: 22. 02. 2022. , Ažurirano: 14. 04. 2022.


Pozivamo zainteresirane tvrtke iz područja IT industrije da se prijave u gospodarsko izaslanstvo u okviru službenog posjeta ministra vanjskih i europskih poslova RH Estoniji, u ponedjeljak, 14. ožujka

Tijekom posjeta organizirat će se poslovni skup i b2b poslovni razgovori sudionika gospodarskog izaslanstva s potencijalnim estonskim partnerima.

Molimo zainteresirane tvrtke da se prijave obrascem u nastavku teksta na engleskom jeziku, najkasnije do petka, 25. veljače

Napominjemo da je u gospodarskom izaslanstvu moguće sudjelovanje tvrtki u skladu s novim pravilima poslovanja HGK:

  • Tvrtke koje plaćaju članarinu HGK samostalno snose troškove puta i smještaja, bez dodatnih troškova organizacije poslovnih razgovora s inozemnim partnerima.
  • Tvrtke koje ne plaćaju članarinu HGK samostalno snose troškove puta i smještaja te dodatno snose trošak usluge organizacije poslovnih razgovora s inozemnim partnerima u iznosu od 3.000 kuna (prema cjeniku).

Program skupa i detaljnije informacije o gospodarskom izaslanstvu će biti dostavljene prijavljenim tvrtkama. 

Organizatori događanja su Ministarstvo vanjskih i europskih poslova RH, Ministarstvo vanjskih poslova Estonije, Hrvatska gospodarska komora, Estonska komora trgovine i usluga uz podršku EEN mreže i Estonskog udruženja za informacijsku tehnologiju i telekomunikacije.