Izvor: Pixabay
Autor: Firmbee

Poduzetništvo je IN - predavanja i radionice o poduzetništvu za žene - JESENSKI CIKLUS ONLINE


Objavljeno: 08. 09. 2021. , Ažurirano: 12. 10. 2021.


Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Otočac organizira jesenski ciklus aktivnosti usmjerenih jačanju poduzetništvu žena u Ličko-senjskoj županiji, u partnerstvu s Međunarodnom mrežom poslovnih žena. Program za podršku poduzetnicama "Poduzetništvo je IN" uključuje višestruki pristup kroz prepoznavanje prilika i potporu poduzetnicama, izgradnju i jačanje kapaciteta poduzetnica kroz programe obuke, pomaganje poduzetnicama u pristupu uslugama poslovnog razvoja, jačanje svijesti o potencijalu žena poduzetnica i podizanje svijesti o povezanim preprekama koje koče njihovo sudjelovanje u gospodarskim procesima.

Iako se žene sve češće uključuju u poduzetničke aktivnosti, ukupan broj poduzetnica još je uvijek na niskoj razini. Poduzetništvo je važna odluka u životu svake osobe i razlikuje se u odnosu na rad u nekom poduzeću, osim toga biti vlasnik poduzeća ili obrta je velika odgovornost, ali i način života. Na našim edukacijama saznajte kako biti uspješna, fokusirati se na bitno, ocijeniti koje su ideje dobre za provođenje, a koje ne, što vas sve čeka na vašem putu, koje prepreke možete izbjeći.

Zbog epidemioloških ograničenja i većeg interesa poduzetnica izvan Ličko-senjske županije, određen je novi termin edukacija "Poduzetništvo je IN", koje će biti premještene u online sferu i održati će se 08. i 22. listopada 2021. godine putem aplikacije Microsoft Teams. Edukacija je besplatna.

Predavačice Ivana Radić, predsjednica udruge Međunarodna mreža poslovnih žena i direktorica tvrtke Present communications d.o.o., i Vesna Odobaša, specijalist digitalnog marketinga, certificirana trenerica mentalnih mapa i vlasnica digitalnog studija Scarabei, u poduzetništvu su već duži niz godina pa iz svog iskustva mogu odgovarati na pitanja i dati odgovore isplati li se upuštati u poduzetništvo i zašto. Ujedno su i članice Međunarodne mreže poslovnih žena te aktivno rade na osnaživanju i promicanju ženskog poduzetništva.

Kako biste dobili poveznicu za uključenje na radionicu, potrebna je prethodna prijava putem online obrasca u nastavku. Prijave će biti otvorene do popunjenja raspoloživih mjesta.

 Ukoliko na svom računalu ili mobilnom uređaju nemate instaliran Micrososft Teams, aplikaciju možete preuzeti ovdje Microsoft Teams.

 

Program

Vrijeme Aktivnost
08.10.2021
10:00 - 11:35 Pregovaranje - uvod (Ivana Radić)
11:35 - 11:45 Pauza
11:45 - 13:20 Web stranice - SEO opmizacijati (Vesna Odobaša)
13:20 - 13:30 Pitanja
22.10.2021
10:00 - 11:35 Pregovaranje - radionica (Ivana Radić)
11:35 - 11:45 Pauza
11:45 - 13:20 Google oglašavanje (Vesna Odobaša)
13:20 - 14:00 Pitanja