Objavljeno: 05. 04. 2022. , Ažurirano: 14. 04. 2022.


Proljetna edukacija održat će se online u utorak i srijedu, 26. i 27. travnja, od 10 sati, putem platforme Microsoft Teams. Teme edukacije su rješavanje konflikata, pokretanje online prodaje, prodajna komunikacija te digitalna rješenja za unaprjeđenje poslovanja.

Edukacija je namijenjena poduzetnicima i obrtnicima te onima koji tek ulaze u svijet poduzetništva. Poduzetništvo je važna odluka u životu svake osobe i razlikuje se u odnosu na rad u nekom poduzeću. Biti vlasnik poduzeća ili obrta je velika odgovornost, ali i način života. Na našim edukacijama saznajte kako biti uspješan, fokusirati se na bitno, ocijeniti koje su ideje dobre za provođenje, a koje ne, što vas sve čeka na vašem putu, koje prepreke možete izbjeći. Ova radionica dio je programa podrške "Poduzetništvo je IN", koji uključuje prepoznavanje prilika i potporu poduzetnicima, izgradnju i jačanje kapaciteta zaposlenika kroz program obuke, pomaganje poduzetnicima u pristupu uslugama poslovnog razvoja, jačanje svijesti o potencijalu žena poduzetnica i podizanje svijesti o povezanim preprekama koje koče njihovo sudjelovanje u gospodarskim procesima.

Teme koje će se obraditi na radionici:

  • 26. travnja
    Rješavanje konflikta s teškim klijentima i zaposlenicima (Ivana Radić)
    Kako pokrenuti online prodaju (Ivana Fakin)
  • 27. travnja
    Prodajna komunikacija - kako prodati svoj proizvod – Ispričaj mi svoju priču! (Ivana Radić)
    Digitalna rješenja za unapređenje i promociju poslovanja (Ivana Fakin)

Cijena za sudjelovanje na radionici iznosi 300 kuna po polazniku. Članice HGK koje plaćaju članarinu, temeljem članske pogodnosti mogu sudjelovati besplatno.

Prijava sudjelovanja je obavezna obrascem u nastavku teksta, najkasnije do petka, 22. travnja, do 14 sati. Prijavljujete li više osoba iz tvrtke, za svaku osobu je potrebno popuniti obrazac prijave.

Prijavu smatramo konačnom po primitku dokaza o izvršenoj uplati kotizacije, za koju ćete dobiti predračun putem e-pošte. Podatke za povezivanje na radionicu dobit ćete dan prije održavanja edukacije.

Predavači su Ivana Radić, predsjednica udruge Međunarodna mreža poslovnih žena i direktorica Present communications d.o.o., i Ivana Fakin, vlasnica kreativne agencije za web i marketing Essenta te osnivačica projekta Digital Picnic Zagreb, obje dugogodišnje poduzetnice i članice Međunarodne mreže poslovnih žena.

Hrvatska gospodarska komora svim će sudionicima radionice poslati elektroničku potvrdu o sudjelovanju.

Molimo vas da nam javite ako odustanete od sudjelovanja na radionici nakon što ste se već prijavili, kako bismo oslobodili prostor za one koji žele sudjelovati, a ne uspiju se prijaviti.

Hrvatska gospodarska komora – ŽK Otočac organizira proljetni ciklus aktivnosti usmjerenih jačanju vještina i znanja poduzetnika, u partnerstvu s Međunarodnom mrežom poslovnih žena.

 

Izvor: Pexels
Autor: Anthony Shkraba