Vrijeme održavanja: 20.04.2021.

Objavljeno: 01. 04. 2021. , Ažurirano: 12. 04. 2021.

HGK – Županijska komora Rijeka u suradnji s tvrtkom Poslovni biro Pbiro d.o.o. organizira besplatnu radionicu Otvoreni i najavljeni EU, nacionalni i lokalni natječaji, koja se trebala održati u utorak, 20. travnja, od 11 do 12.30 sati, u Županijskoj komori Rijeka, na adresi Bulevar oslobođenja 23 (dvorana u prizemlju). Zbog novonastale situacije u Primorsko-goranskoj županiji i odluke o zabrani svih javnih događanja i okupljanja, radionica se odgađa za svibanj. O novom terminu bit ćete obaviješteni pravovremeno, u ovoj objavi.

Potencijalnim prijaviteljima najveći problem predstavlja razumijevanje složenih uvjeta natječaja te određivanje zadovoljava li te uvjete njihova tvrtka i investicija koju žele. Na radionici će biti predstavljeni otvoreni i najavljeni EU, nacionalni i lokalni natječaji, uvjeti prihvatljivosti prijavitelja i projekta, kao i uvjeti prijave na te natječaje.

Održavanje radionice sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, te je za poduzetnike prisustvovanje radionici besplatno.

Prijaviti se možete obrascem u nastavku. Sudjelovanje na edukaciji je besplatno, a zbog epidemioloških mjera broj polaznika je ograničen na 9.