Online radionica: Kako kvalitetno pripremiti projektnu prijavu za bespovratna sredstva za inovacije zelene industrije i plavog rasta


Objavljeno: 13. 12. 2021. , Ažurirano: 16. 12. 2021.


Innovation Norway, upravitelj fonda poslovnog programa Business Development and Innovation Croatia, poziva sve gospodarske subjekte zainteresirane za prijavu projektnog prijedloga na Drugi poziv Programa, da se prijave na online radionicu: Kako kvalitetno pripremiti projektnu prijavu, koja će se održati u srijedu, 12. siječnja 2022. godine, od 10:00 do 12:00 sati.

Na radionici će potencijalni prijavitelji dobiti praktične informacije vezene uz popunjavanje projektne prijave, kao i pripremu popratne dokumentacije koja se dostavlja uz projektnu prijavu, kako bi projektna prijava bila što kvalitetnija.

Molimo zainteresirane gospodarstvenike da se prijave putem obrasca u nastavku, najkasnije do utorka, 11. siječnja, u 11 sati.

Radni jezik radionice je hrvatski jezik.

Poveznica za praćenje radionice dostavit će se registriranim sudionicima dan prije događanja.

Poslovni program financira se sredstvima norveške darovnice i dio je financijskih mehanizama Europskog gospodarskog prostora i Norveške darovnice (EEA and Norway Grants) za razdoblje 2014. – 2021.

EEA i NG.png       Innovation Norway.png