Vrijeme održavanja: 23.03.2021. - 26.03.2021.

Objavljeno: 18. 01. 2021. , Ažurirano: 19. 01. 2021.

Uprave Grada Taipeija i Taipei Computer Association od siječnja do lipnja 2021. godine organiziraju 2021 Smart City Summit & Expo (2021 Taipei SCSE), hibridni događaj koji će se odvijati i u fizičkoj i u online formi. 

Događanje 2021 Taipei SCSE sastojat će se od sljedećih aktivnosti:

  1. Mayor’s Summit (sastanak gradonačelnika) – događanje će se fokusirati na važne teme razvoja pametnog grada pod epidemijom COVID-19, s fokusom na dobro iskorištavanje tehnologije, s time povezane politike i potrebne akcije za brzo vraćanje grada u normalu. Pandemija je značajno utjecala na svakodnevni život građana te su administrativno poslovanje gradske uprave i urbano gospodarstvo uvelike pogođeni.
  2. Gov x Biz Webinar i Matchmaking – kao dio 2021 Taipei SCSE održat će se od 23. do 26. ožujka 2021. te će uz fizičko događanje biti organizirano i sat do dva prijenosa uživo.
    Tijekom događanja, tri najveća grada Tajvana: Taipei, Taoyuan i Kaohsiung City predstavit će svoja iskustva pametnih gradova i mogućnosti suradnje. Ovo događanje otvoreno je za sve zainteresirane sudionike, a tvrtkama koje žele pronaći potencijalne partnere omogućeni su i online poslovni razgovori.
  3. CTalk – događanje omogućava priliku i mogućnosti umrežavanja kako gradskih tako i industrijskih čelnika kako bi detaljnije mogli predstaviti aktualne projekte pametnih gradova.
  4. AI 50 Campaign: OTVOREN je poziv za vodeće svjetske AI startupe. AI 50 kampanja je najbolja šansa za pridruživanje drugim inovatorima.

Prema informacijama zaprimljenim od Taipei ureda za gospodarstvo i kulturu u Austriji prijave za sudionike otvorene su za događanje Gov x Biz Webinar i Matchmaking.

Sudjelovanje je besplatno, a radni jezik engleski.  

Zainteresirani za sudjelovanje mogu se registrirati putem poveznice: http://smartcity.org.tw/m_login.php?v=gov  

Prijave su otvorene do 31. siječnja 2021.

Dodatne informacije o događanju Gov x Biz Webinar i Matchmaking možete pronaći u pratećim dokumentima, kao i letak o 2021 Taipei SCSE s više informacija.