Vrijeme održavanja: 22.10.2020.

Objavljeno: 14. 10. 2020. , Ažurirano: 16. 10. 2020.

Mislite li da vašoj tvrtki ne treba digitalizacija zato što je mikro tvrtka? Posjedujete "stare, dobre" stojeve kojima se upravlja s dva gumba i dvije poluge i koji rade "bez greške" i nadate se da će tako nastaviti raditi još petnaestak godina? Ako želite uštedjeti vrijeme, a i novac, čak i u mikro tvrtki, morate digitalizirati poslovne i proizvodne procese: izdavanje faktura, nabavu, isplatu plaća, plaćanje dobavljačima, razne faze proizvodnje, skladištenja,... Jednako tako morate digitalizirati svoje strojeve da biste znali koliko su točni i precizni, koliko im se često kvare dijelovi i kad im je potreban servis pa čak i da biste mogli prognozirati kad će se stroj pokavariti ili optimirati rute dostavnih vozila.

Zato vas pozivamo na besplatnu online konferenciju EXPLORE: Discover the benefits of digitalization with us koju će u četvrtak, 22. listopada, u 9 sati, održati jedan od vodećih svjetskih proizvođača senzora i rješenja za automatizaciju u industriji, njemačka tvrtka SICK.

Konferencija je namijenjena stručnjacima koji se bave proizvodnjom i inovacijama u industriji za koje je prilagođen slijed predavanja (program Track 1) vezan uz implementaciju Industrije4.0 u proizvodnju, povezivanje i dublji uvid u integraciju senzora, te za to potrebne alate, kao i IO-Link vizualizaciju i monitoring.

Slijed predavanja (program Track 2) namijenjen je donositeljima odluka i menadžerima kojima će biti predstavljeni benefiti investicije i posljedična povećanja produktivnosti, kao i mogućnosti koje pruža vizualizacija, Internet stvari u industriji i koje prednosti prilagodba Industriji4.0 donosi ukupnim poslovnim potencijalima tvrtke. 

Detalje o konferenciji možete saznati na ovoj POVEZNICI, a besplatnu registraciju možete izvršiti klikom na Register Now .

Radni jezik konferencije je engleski.Sudjelujte u virtualnoj konferenciji 22. listopada i iskoristite mogućnost:

  • Učenja o globalnim trendovima i razgovora o najnovijim temama u digitalizaciji
  • Povezivanja s drugim sudionicima i stručnjacima na internetskoj platformi
  • Odabira između 16 različitih točaka dnevnog reda u nekoliko paralelnih zapisa

Doživite pet inspirativnih sati, upoznajte već realizirane projekte i otkrijte kako učinkovito oblikovati budućnost.