Vrijeme održavanja: 13.04.2016.

Objavljeno: 13. 04. 2016. , Ažurirano: 30. 08. 2016.

Županijska komora Sisak u suradnji s Hrvatskom zajednicom računovođa i financijskih djelatnika i Društvom ekonomista, računovođa i financijskih djelatnika Sisak organizirala je radionicu o mjerama za sprječavanje pranja novca i financiranja terorizma, u srijedu, 13. travnja, u ŽK Sisak.

Radionica je bila namijenjena ovlaštenim računovođama, knjigovođama, poreznim savjetnicima i revizorima, odvjetnicima, javnim bilježnicima, posrednicima u prometu nekretnina, mjenjačima, trgovcima plemenitim metala i umjetninama, kao obveznicima provođenja mjera, radnji i postupaka za sprječavanje i otkrivanje pranja novca. Naime, obveznici primjene Zakona o sprečavanju pranja novca i financiranja terorizma dužni su u skladu s čl. 49. spomenutog Zakona svake godine provesti stručno osposobljavanje i izobrazbu. Svi polaznici dobili su potvrdu kao dokaz o prisustvovanju stručnom osposobljavanju i izobrazbi za 2016. godinu.

Predavači na seminaru bili su Ivica Milčić i Darko Terek, predstavnici Hrvatske zajednice računovođa i financijskih djelatnika.