Objavljeno: 05. 11. 2018. , Ažurirano: 08. 11. 2018.

LOGO - Partnerstvo za sve 2.png

U utorak, 30. listopada, u Razvojnoj agenciji PORA Koprivničko-križevačke županije održan je drugi sastanak projektnih partnera u okviru provedbe projekta Partnerstvo za sve 2. Na početku sastanka ravnateljica Razvojne agencije PORA Melita Birčić pozdravila je suradnike i predstavnike projektnih partnera – Koprivničko-križevačke županije, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Križevci, ŽK Koprivnica, HOK Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije te Koprivničkog poduzetnika.

Na sastanku se raspravljalo o provedenim projektnim aktivnostima: održanoj edukaciji za voditelja Kluba za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije i donesenoj Odluci o osnivanju Kluba za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije, a razmatrane su i nadolazeće aktivnosti koje se provode u okviru projekta Partnerstvo za sve 2.

Opći je cilj tog projekta pridonijeti zapošljivosti dugotrajno nezaposlenih, žena i mladih do 29 godina na tržištu rada Koprivničko-križevačke županije provedbom inovativnih lokalnih inicijativa za poticanje zapošljavanja. Ukupna vrijednost projekta je 1.999.427,02 kune od čega je 99,07 posto iznosa financirano sredstvima Europskog socijalnog fonda. Trajanje provedbe projekta je 30 mjeseci.

lenta i logotip.JPG