Burza otpada

BURZA OTPADA

Burza otpada predstavlja servis koji je u Hrvatskoj gospodarskoj komori osnovan sa svrhom evidentiranja i izvještavanja o ponudi i potražnji sekundarnih sirovina na području Republike Hrvatske, kao dio ukupne državne strategije gospodarenja otpadom. Informacijski sustav Burze otpada Hrvatske gospodarske komore pruža informacije o nabavi i prodaji otpada, ponudi i potražnji tehnika i tehnologija za preradu otpada te njihovih kapaciteta.

Burza otpada u Hrvatskoj gospodarskoj komori središte je ponuda i potražnji svih vrsta otpada nastalih tijekom proizvodnje koje se međusobno povezuje ovisno o predmetu prijave. Organizirana je s ciljem povezivanja pravnih i fizičkih osoba koje nude ili traže sve vrste korisnog otpada / sekundarnih sirovina koji se mogu iskoristiti kao ulazne sirovine za daljnju proizvodnju.

Prijava oglasa na Burzu otpada

Oglašavanje na Burzi besplatno je za članice, a za nečlanice se naplaćuje 20 kn po oglasu. Zainteresirani mogu ispuniti prijavni obrazac dostupan u okviru Burze otpada. Popunjeni prijavni obrazac provjerava stručna osoba u Komori (moderator Burze) te objavljuje oglas na Burzi i o tome obavještava kontakt-osobu tvrtke koja je postavila oglas.

Svi zainteresirani za Burzu otpada, kojima nije dostupan pristup Internetu, mogu se direktno javiti u Odjel za poslovne informacije.

Oglasi na Burzi mogu se pronaći pretraživanjem prema broju oglasa ili prema sadržaju odnosno: tvrtki / nazivu, državi, ciljanoj državi / skupini država, kategoriji i tipu oglasa.

Contacts

  • Odjel za poslovne informacije Adresa: Nova cesta 7 10000 Zagreb Email: poslovne-informacije@hgk.hr Tel: 0800 1852 Tel 1: +385 1 460 6708 Fax: +385 1 460 6782 voditeljica: Dunja Resman Bartolec
  • Odjel za poslovne informacije Tel: +385 1 460 6708 Email: poslovne-informacije@hgk.hr