Objavljeno: 02. 12. 2021. , Ažurirano: 02. 12. 2021.


Pozivamo vas na besplatnu edukaciju za ugostitelje "Moć digitalnog marketinga – kako odgovoriti na potrebe i želje gosta u današnje doba", koja će se održati u petak, 10. prosinca, u 11:30.

Edukacija koja je namijenjena ugostiteljima iz djelatnosti pripreme hrane i pića održati će se u hibridnom obliku:

  • uživo, u Županijskoj komori Osijek, na adresi Europska avenija 13
  • online, putem platformeMicrosoft Teams.

Predavačica na edukaciji je Nina Klarin, voditeljica odjela za društvene medije u agenciji 404, višestruko nagrađivane u segmentu digitalnih komunikacija. Dugi niz godina radi u medijskoj i agencijskoj industriji, a radila je strategije i kampanje za neke od najvećih hrvatskih i svjetskih brendova.

Na radionici ćete čuti sve o novim trendovima i navikama današnjeg gosta, svim prednostima koje vam omogućuju besplatni digitalni kanali te koje kanale i na koji način koristiti kako biste unaprijedili svoje poslovanje i odgovorili na potrebe i izazove današnjeg doba.

Za sudjelovanje na edukaciji UŽIVO (u Županijskoj komori Osijek, na adresi Europska avenija 13) možete se prijaviti OVDJE. Zbog poštovanja epidemioloških mjera broj sudionika je ograničen.

Za sudjelovanje na online edukaciji, možete se prijaviti ispunjavanjem obrasca u nastavku teksta. Za oba načina sudjelovanja, rok prijave je četvrtak, 9. prosinca.

Prijavljenima na online edukaciju ćemo pravovremeno dostaviti pristupne podatke.

Edukaciju organiziraju Hrvatska gospodarska komora i Nacionalna udruga ugostitelja.

 

Izvor: Pixabay