Vrijeme održavanja: 30.11.2021.

Objavljeno: 24. 11. 2021. , Ažurirano: 24. 11. 2021.

Pozivamo vas na besplatnu edukaciju za ugostitelje Kako funkcionira franšiza u sektoru hrane i pića, koja će se održati u utorak, 30. studenoga, u 11 sati.

Edukacija koja je namijenjena ugostiteljima iz djelatnosti pripreme hrane i pića (sektor F&B) – restorani, caffe barovi, hoteli i drugi, održat će se u hibridnom obliku:

  • uživo, u Gradskoj vijećnici Grada Rijeke, Korzo 16, i
  • online, putem Microsoft Teamsa.

Predavač na edukaciji je Andrija Čolak, konzultant i jedan od vodećih stručnjaka za franšize u Hrvatskoj, osnivač hrvatskog brenda Surf'n'fries koji posluje diljem svijeta, osnivač i izvršni direktor Colak Franchise Consulting Group – tvrtke specijalizirane za savjetovanje i kreiranje koncepata franšize.

Kroz teoretski dio i niz primjera iz prakse odgovoriti ćemo na pitanja kako franšizirati F&B koncept, koji su glavni elementi franšiznog sustava, kako i koliko se zarađuje od franšize, kako funkcionira standardizacija i kontrola franšizera, što je sa intelektualnim vlasništvom te pravnim aspektom kroz franšizne ugovore.

Za sudjelovanje na edukaciji UŽIVO, u Gradskoj vijećnici Grada Rijeke, na adresi Korzo 16, možete se prijaviti OVDJE. Zbog poštovanja epidemioloških mjera broj sudionika je ograničen.

Za sudjelovanje na ONLINE edukaciji, možete se prijaviti obrascem u nastavku teksta. Broj sudionika također je ograničen.

Edukaciju organiziraju Hrvatska gospodarska komora i Nacionalna udruga ugostitelja.