Objavljeno: 17. 09. 2021. , Ažurirano: 23. 09. 2021.


Hrvatska gospodarska komora – Europska poduzetnička mreža i Međunarodna mreža poslovnih žena pokreću još jedan online ciklus edukacija Mala škola poduzetništva za žene, za sve žene koje razmišljaju o privatnom poduzetništvu, ali i one koje su već zaplovile u poslovne vode i žele steći nova znanja i vještine.

Odlični dojmovi svih uključenih u ovaj projekt su nas motivirali da organiziramo još dva ciklusa: početni i napredni modul radionica. Polaznice će kroz četiri radionice jednog modula doznati što im je sve potrebno za pokretanje i unaprjeđenje biznisa. Od birokratskih procedura, poput prikupljanja potrebne papirologije, biranja imena firme i odabira knjigovodstvenog servisa, do konkretnih tržišnih vještina poput formiranja cijene, otvaranja weba, javnog nastupa i marketinga. Predavačice Male škole poduzetništva za žene su već prekaljene vlasnice firmi i obrta koje iz svog iskustva pomažu drugim poduzetnicama da lakše prebole 'dječje bolesti' i izbjegnu početničke greške.

Za početni modul primaju se prijave žena koje još nemaju svoju firmu, a za napredni modul se mogu prijaviti žene koje već imaju registriran obrt ili firmu. Sudjelovanje u ovom projektu Male škole je besplatno, ali i obavezno na sve četiri radionice (prema rasporedu edukacije na sljedećim linkovima):

  • Početni modul – 12., 13., 19. i 20. listopada - Prijave su zatvorene zbog popunjenosti mjesta
  • Napredni modul – 11., 12., 18. i 19. studenoga  - Prijave su zatvorene zbog popunjenosti mjesta

Prijavne obrasce možete pronaći na stranici Europske poduzetničke mreže Hrvatska.

Obzirom na ograničen broj mjesta, prijave će se odobravati prema principu First come – first served

Polaznice će e-mailom biti obaviještene o primitku na ciklus edukacije.

Kontakt u HGK: Irena Spahić (e-mail: ispahic@hgk.hr)

Izvor: Pixabay
Autor: Firmbee