Objavljeno: 17. 04. 2020. , Ažurirano: 20. 04. 2020.

U uvjetima izvanrednih okolnosti zbog pandemije uzrokovane virusom SARS-CoV-2 i bolesti COVID-19 od vitalne je važnosti održati opskrbni lanac hranom i osigurati dovoljne količine hrane za potrebe stanovništva te sirovine za prehrambeno-prerađivačku industriju, i to plasmanom domaćih proizvoda u što je moguće većoj mjeri. 

U dogovoru s Ministarstvom poljoprivrede, Hrvatska gospodarska komora provodi anketu o stanju sjetve jarih ratarskih kultura. Molimo sve članice HGK – proizvođače ratarskih kultura te ostala poljoprivredna gospodarstva da se uključe u anketu. 

Informacije će se prikupljati upitnikom sastavljenim u MS Office - Excel formatu (možete ga pronaći u pratećim dokumentima).

Popunjeni Upitnik u MS Office - Excel formatu, molimo, dostaviti žurno, a najkasnije do četvrtka, 23. travnja 2020. do 12 sati, na sljedeće adrese elektroničke pošte Sektora za poljoprivredu, prehrambenu industriju i šumarstvo Hrvatske gospodarske komore: 

Napominjemo kako ćemo se u korištenju i obradi podataka voditi odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka. Obavještavamo vas kako ćemo isključivo Ministarstvu poljoprivrede dostaviti pojedinačne podatke iz Upitnika na daljnje postupanje, a svim ostalim zainteresiranim stranama jedino agregirane podatke. 

Za sva pojašnjenja o Upitniku, molimo, obratite se: