Vrijeme održavanja: 19.02.2020. - 22.02.2020.

Objavljeno: 14. 02. 2020. , Ažurirano: 14. 02. 2020.

Hrvatska gospodarska komora organizira odlazak na gospodarske susrete u sklopu sajma inovacija i tehnologije MTE 2020 koji se održava od 20. do 22. veljače 2020. godine u Kuala Lumpuru, Malezija. Gospodarska delegacija namijenjena je poslovnom povezivanju poduzeća koja imaju inovativne proizvode iz  različitih tehnoloških područja i industrija.

Uz podršku Veleposlanstva Republike Hrvatske u Maleziji te Komore Malezije i Malezijske izvozne agencije, u poslovnom forumu s B2B razgovorima će sudjelovati tvrtke Kristalna ideja d.o.o. iz Splita, Roto kruna d.o.o. iz Velike Gorice te Altpro d.o.o., Dizz koncept d.o.o., Citus d.o.o. i Priroda liječi d.o.o. iz Zagreba. Održat će se i B2B razgovori u sklopu sajma Malaysia Technology Expo.

Odlaskom u Kuala Lumpur, hrvatskim se inovativnim tvrtkama pruža mogućnost poslovnih (B2B) razgovora u skladu s unaprijed definiranim kriterijima kao i pristup investitorima za komercijalizaciju inovacija. MTE 2020 predstavlja mjesto gdje se inovatorima pruža vidljivost i obilje tržišnih prilika za komercijalizaciju inovacije, a ujedno je i mjesto susreta poslovnih i istraživačkih organizacija kako bi izložili svoje najnovije izume te provjerili što konkurenti rade u različitim industrijama. Sudionici će imati priliku se susresti s tvrtkama i organizacijama iz više od 50 zemalja svijeta.