Izvor: https://ppi.koprivnica.hr/

Radionica o inovativnoj javnoj nabavi u zgradarstvu


Objavljeno: 12. 04. 2018. , Ažurirano: 25. 04. 2018.


Grad Koprivnica i Regionalna energetska agencija Sjever provode pilot-projekt Opsežna transformacija montažne zgrade čiji je cilj pomoću javne nabave inovacija osmisliti replikabilno rješenje za vanjsku, unutarnju, energetski učinkovitu i funkcionalnu transformaciju montažne zgrade dječjeg vrtića u Koprivnici. Odabrani izvođač će sam projektirati i implementirati osmišljeno rješenje na montažnoj zgradi vrtića u Koprivnici (design & build pristup), što je predviđeno u 2019. godini.

Da bi mogli pripremiti postupak javne nabave, u ovom je postupku potrebno prethodno provesti otvoreno savjetovanje s tržištem. U osmišljavanje i provedbu rješenja mogu se uključiti razni gospodarski subjekti, a posebno proizvođači i njihovi predstavnici, inovatori, izvođači, projektanti, arhitekti, edukatori, mala i srednja poduzeća, nevladine i neprofitne organizacije. Za realizaciju projekta potrebna su znanja i sposobnosti iz različitih područja projektiranja i izvođenja radova te s područja odgoja i obrazovanja, didaktike i uređenja interijera.

Zato vas pozivamo na savjetodavnu radionicu Inovativni pilot-projekt opsežne transformacije montažnog vrtića, koja će se održati 25. travnja, od 10 do 13 sati u Hrvatskoj gospodarskoj komori, na adresi Draškovićeva 45, Zagreb. Sudjelovanje na radionici je besplatno.

Na radionici će vas Grad Koprivnica i REA Sjever detaljno upoznati s ciljevima i zahtjevima projekta te s načinom sudjelovanja u postupku nabave. Cilj je ove radionice i da se na jednome mjestu okupe svi potencijalni proizvođači, izvođači i pružatelji usluga kako bi se od njih dobile temeljne povratne informacije o mogućnostima i načinima provedbe ovako zamišljenog projekta.

Ako želite sudjelovati na radionici, molimo vas da se registrirate ispunjavanjem prijavnice u nastavku ove objave ili e-mailom na adresu ppi@rea-sjever.hr

Detaljnu agendu radionice pravovremeno ćemo vam poslati na vašu e-mail adresu.

Više detalja možete saznati na internetskoj stranici projekta https://ppi.koprivnica.hr/ na kojoj su objavljena sva gradiva projekta. Preporučujemo vam da kao prvi dokument otvorite Market sounding prospekt, gdje je sažeto predstavljen cijeli projekt i potencijalne tržišne prilike. Na toj stranici možete iskazati i interes za sudjelovanje u projektu. Na stranici projekta, među ostalim, možete pronaći i prethodnu obavijest, koja je objavljena u Elektroničkom oglasniku javne nabave.