hgk
Izvor: hgk

Okrugli stol Razvoj i primjena robotike u Hrvatskoj


Objavljeno: 14. 11. 2017. , Ažurirano: 29. 11. 2017.


Akademija tehničkih znanosti Hrvatske – Odbor za suradnju s gospodarstvom i regionalnu suradnju, Hrvatska gospodarska komora i Inovacijski centar Nikola Tesla organiziraju okrugli stol Razvoj i primjena robotike u Hrvatskoj, koji će se održati

u srijedu, 6. prosinca, od 14 do 16.15 

u Hrvatskoj gospodarskoj komori u Zagrebu, na adresi Draškovićeva 45. 

Teme su okruglog stola:

  • Svjetski trend razvoja i primjene robotike u kontekstu Industrija 4.0 (prof. dr. sc. Bojan Jerbić, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje)
  • Autonomni i kooperativni robotski sustavi (prof. dr. sc. Ivan Petrović, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva)
  • Perspektive razvoja i primjene zračne robotike u Hrvatskoj (prof. dr. sc. Stjepan Bogdan, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva)
  • Perspektive razvoja i primjene podvodne robotike u Hrvatskoj (izv. prof. dr. sc. Nikola Mišković, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva)
  • Edukacija u području robotike (prof. dr. sc. Zdenko Kovačić, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva)

Kratke biografije uz sažetak svakog izlaganja dostupni su u pratećim dokumentima.

Zainteresirani mogu prijaviti svoje sudjelovanje do 5. prosinca ispunjavanjem online obrasca na internetskim stranicama Hrvatske gospodarske komore.