Vrijeme održavanja: 07.08.2020.

Besplatno predstavljanje odredbi Pravilnika namijenjeno je tvrtkama koje trebaju poslovanje prilagoditi novim odredbama tog propisa

Objavljeno: 28. 07. 2020. , Ažurirano: 30. 07. 2020.

Hrvatska gospodarska komora u suradnji s nadležnim ministarstvom organizira javno online predstavljanje odredbi Pravilnika o gospodarenju otpadom koje će se održati u petak, 7. kolovoza, u 10 sati.

Objava teksta Pravilnika 15. srpnja 2020. godine potaknula je članice HGK da nam se obrate s nizom pitanja vezanih uz način prilagodbe rada odredbama Pravilnika. Dodatno, postavljeno je i niz pitanja vezanih uz način izračuna financijskog jamstva temeljem formule i koeficijenta definiranih u Pravilniku. Kako bismo članicama olakšali prilagodbu i usklađivanje poslovanja, s nadležnim ministarstvom dogovorili smo predstavljanje odredbi Pravilnika tijekom kojih će biti pokazani i primjeri izračuna financijskog jamstva.

Sudjelovanje na ovom javnom predstavljanju je besplatno.

Poveznica za pristupanje javnom predstavljanju bii će dostavljena svim prijavljenima 6. kolovoza. Prijaviti se na javno predstavljanje možete tako da popunite obrazac u nastavku teksta, najkasnije do četvrtka, 6. kolovoza u 12 sati.