Objavljeno: 29. 10. 2021. , Ažurirano: 16. 11. 2021.


Pozivamo vas na konferenciju "Poslovanje u doba zelene tranzicije", koja će održati u utorak, 16. studenoga, u 9:30, u zagrebačkom kinu Kaptol Boutique Cinema, na adresi Nova Ves 17. Konferencija će se održati za ograničeni broj sudionika s pozivnicom i digitalnom COVID potvrdom, a široj javnosti je omogućeno praćenje cijele konferencije online – poveznica za spajanje na konferenciju: 

https://zoom.us/j/92530155795?pwd=a1pWU2lHWDZMZFo1TWwwcmY2VTNzZz09.

Na konferenciji će se predstaviti trendovi u zelenoj tranziciji i rezultati istraživanja o spremnosti hrvatskih poduzeća na zelenu tranziciju za klimatsku neutralnost, koja je prvi put provedena u Hrvatskoj u partnerstvu Hrvatske gospodarske komore i konzultantske tvrtke Apsolon.

Nakon predstavljanja rezultata studije, predstavnici velikih, javnih, malih i srednjih poduzeća na dva panela će razgovarati o investicijama u zelenu tranziciju s osvrtom na rezultate istraživanja, a konferencija će završiti razgovorom s osvrtom i zaključcima analize s predstavnicima Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja Republike Hrvatske i Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije Republike Hrvatske.

Program konferencije nalazi se u pratećim dokumentima, a za online sudjelovanje prijaviti se možete obrascem u nastavku, najkasnije do ponedjeljka, 15. studenoga.

Organizatori konferencije su Hrvatska gospodarska komora i konzultantska tvrtka Apsolon, a pokrovitelji su Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja Republike Hrvatske i Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije Republike Hrvatske.

 

Izvor: Apsolon