NLP i coaching - komunikacijski alati za postizanje boljih rezultata u poslu i životu


Objavljeno: 27. 03. 2019. , Ažurirano: 18. 04. 2019.


HGK - Županijska komora Osijek u suradnji s tvrtkom Lotusmedia d.o.o. organizira predstavljanje NLP i coaching - komunikacijski alati za postizanje boljih rezultata u poslu i životu! Prezentacija će se održati 17. travnja, od 12 do 15 sati u Županijskoj komori Osijek, na adresi Europske avenije 13.

Cilj je besplatnog predavanja upoznavanje s alatima neurolingvističkog programiranja i coachinga, kojima se može bolje upravljati svjesnim i nesvjesnim obrascima ponašanja u radu s ljudima, za postizanje bolje komunikacije, kod donošenja odluka, rješavanja problemskih situacija, a radi postizanja boljih rezultata u poslu i u životu.

Ključne teme i sadržaj radionice: NLP, coaching game, osobni potencijal, stavovi i uvjerenja koja koče, sagledavanje problema iz drugoga kuta, reakcija na događaj mijenja iskustvo, izvrsnost.

O voditeljici: Mara Majstorović po zvanju je magistra ekonomije i trenerica NLP-a, a po pozivu motivacijska trenerica i praktičarka metodologije za podršku procesima i transformaciji osobnog i organizacijskog razvoja Points of You. Više od 12 godina  organizacijom edukativnih radionica, konferencija i foruma promovira cjeloživotno učenje, pozitivne životne vrijednosti i izvrsnost. Voditeljica je Iskustvenog NLP-treninga za buduće ja, jedinog u Slavoniji iz područja NLP-a. Uređuje vrlo čitani portal koji modelira uspješne i prenosi samo pozitivne vijesti www.samopozitivno.com. Autorica je Pozitivnog planera za vidljiv rezultat, kojim se uz primjenu alata mogu postići zadani ciljevi.

Molimo zainteresirane da se prijave putem obrasca u nastavku teksta najkasnije do 16. travnja.