Vrijeme održavanja: 14.11.2017.

Objavljeno: 18. 10. 2017. , Ažurirano: 18. 10. 2017.

Konzultantska tvrtka Kontroling Kognosko d. o. o. u suradnji s poslovnim tjednikom Lider najavljuje 5. međunarodnu konferenciju o kontrolingu koja će se održati 14. studenoga u hotelu Westin u Zagrebu pod pokroviteljstvom ICV-a (Međunarodne udruge kontrolera) i Hrvatske gospodarske komore. Konferencija se održava pod visokim pokroviteljstvom predsjednice RH.

Razdoblje je od prve industrijske revolucije do današnje četvrte – digitalne bilo brzo. No sada smo dostigli točku na kojoj svakodnevno dobivamo nova rješenja kojima je transformacija podataka sve brža, moguće je obraditi sve više podataka, a mogućnost predviđanja i modeliranja sutrašnjice – posebno u kontrolingu – nikad nije bila veća. Digitalizacija predstavlja pretvaranje svih vrsta informacija u digitalnu formu tako da se te informacije kasnije mogu procesuirati, analizirati, grupirati, uspoređivati te se na temelju njih može dolaziti do zaključaka u kojem se smjeru kreću trendovi i što bi se moglo dogoditi sutra. O tim ćemo temama čuti iz prve ruke najbolja iskustva od stručnjaka iz Njemačke, Poljske, Slovenije, Bosne i Hercegovine te Hrvatske.

Keynote speaker bit će partner i trener Controller Akademije Klaus Eiselmayer koji će konferenciju otvoriti prezentacijom o najnovijim svjetskim trendovima u kontrolingu s naglaskom na 4. industrijskoj revoluciji i utjecaju digitalizacije na streloviti razvoj kontrolinga. Također, na konferenciji dodjeljujemo nagradu za najbolji kontroling projekt. Najbolji tim imat će priliku predstaviti se i opisati svoje postignuće u unapređenju kontrolinga u organizaciji u kojoj radi. Nagrada je organizirana po uzoru na druge ICV-ove nagrade za najbolji projekt kontrolinga kojime bi se same kontrolere potaknulo na razvoj kontrolinga.

Prihvatite izazov, natječite se s kolegama i dovedite najnovije trendove iz kontrolinga u tvrtku!

Više o konferenciji doznajte na: lider.events/kontroling.