Objavljeno: 04. 07. 2019. , Ažurirano: 04. 07. 2019.

"Tradicionalna akcija Hrvatske gospodarske komore Kupujmo hrvatsko nakon šest godina vraća se u Karlovac, ovaj put pod sloganom Budimo čuvari domaće proizvodnje pa pozivamo građane da nam se pridruže u petak, 5. srpnja, od 9 do 19 sati, u Radićevoj ulici i Šetalištu dr. Franje Tuđmana", rekao je predsjednik Županijske komore Karlovac na tiskovnoj konferenciji povodom održavanja akcije u Karlovcu.

Istaknuo je da će se na akciji predstaviti sedamdeset pet malih, srednjih, ali i velikih poduzetnika koji će predstaviti svoje kvalitetne proizvode, a među njima i deset sudionika iz Karlovačke županije.

Projektom Kupujmo hrvatsko, Hrvatska gospodarska komora već 22 godine potiče velike i male proizvođače na kreativnost, inovativnost i natjecateljski duh usmjeren prema potrebama potrošača, ali isto tako potiče i građane da kupuju domaće proizvode i tako izravno sudjeluju u napretku hrvatskoga gospodarstva i očuvanju svojih radnih mjesta. Neki od proizvoda koji će biti ponuđeni u akciji nemaju distribuciju po velikim trgovačkim centrima, pa je ovo izvrsna prilika za kupnju. "Uz bogatu ponudu kvalitetnih proizvoda, program će sadržavati promocije sudionika akcije, nagradne igre za posjetitelje, dodjelu nagrada učenicima – sudionicima nagradnog natječaja Kupujmo hrvatsko te niz glazbenih nastupa lokalnih izvođača poput Folklorne družine Vuga, Academico Banda, Dječjeg zbora Zorica i Karlovačkoga vokalnog okteta", dodao je Kuzman.