Vrijeme održavanja: 02.02.2021.

Objavljeno: 14. 01. 2021. , Ažurirano: 22. 01. 2021.

Županijska komora Rijeka organizira online edukaciju Motivacija timova koji rade od kuće, u utorak, 02. veljače, od 9 do 11 sati, putem platforme Zoom. Edukaciju će voditi Tijana Debelić, psihologinja, trenerica i psihoterapeutkinja iz agencije Psi Qonsult (dobrovoljna članica HGK). 

Ako želite efikasno raditi kod kuće i upravljati svojim timom, uz obaveznu samodisciplinau, potrebno je znati kako se motivirati i kako motivirati drugog. Motivacija je pokretač, a novonastali uvjeti rada kod kuće ponajviše utječu na motivaciju. Svatko od nas je podložan raznim distraktorima i na poslu, a kamoli doma. Povrh svega toga, potrebno je umanjiti otuđivanje zaposlenika i održati živim timski duh i osjećaj zajedništva. Iz svih ovih razloga, vođenje timova koji rade od kuće, bilo trajno bilo privremeno, predstavlja za voditelje timova pravi izazov.

Prijavite se možete putem prijavnog obrazca niže u tekstu.

Teme edukacije:

  • Kako održati radnu motivaciju u uvjetima poslovanja na daljinu.
  • Kako umanjiti alijenaciju zaposlenika i održati živim timski duh i zajedništvo.
  • Emocije kao važan dio motivacijskog procesa i njihov utjecaj na naše ponašanje.

Ciljana skupina:

Vlasnici srednjih i malih tvrtki, zaposleni u privatnom i javnom sektoru (lokalne i regionalne (samo)uprave)), svi koji vode timove i/ili su dio tima čiji zaposlenici rade od kuće.

Kotizacija: 

Cijena dvosatne edukacije iznosi 400 kuna po polazniku, a za članice HGK iznosi 300 kn.

O predavačici:

Tijana Debelić, psihologinja, licencirana iskustvena trenerica i psihoterapeutkinja u superviziji s desetogodišnjim iskustvom rada na području psihologije. Magistriravši s pohvalom psihologiju u Padovi, nakon par godina suradnje sa talijanskim poduzećima u području razvoja ljudskih potencijala. Njezina najveća strast je pomaganje drugim ljudima da upoznaju same sebe i ostvare svoj puni potencijal. Iz tog razloga, pred par godina samostalno pokreće PSI QONSULT, psihološki konzultantski i coaching ured za pojedince i poduzeća.