Objavljeno: 10. 06. 2019. , Ažurirano: 11. 06. 2019.


Ministarstvo turizma RH i Hrvatska turistička zajednica od ove jeseni pokreću projekt Tjedan odmora vrijedan. Projekt je namijenjen domaćim turistima radi poticanja domaćeg tržišta na turističke aktivnosti u razdoblju prije i poslije sezone.

Tjedan odmora vrijedan provodio bi se dvaput godišnje, u listopadu i ožujku, a svim građanima Hrvatske omogućio bi posjete i upoznavanje raznih dijelova naše zemlje po 50 posto nižim cijenama na sve turističke ponude i usluge: smještaj, prijevoz, ugostiteljstvo, posjet nacionalnim parkovima, kazalištima, adrenalinskim aktivnostima i sličnom.

Prvi Tjedan odmora vrijedan proveo bi se ove godine, od 17. do 27. listopada.

Kako bi se dala prilika svim dionicima u turizmu da se uključe u ovu hvalevrijednu akciju, nositelji projekta će u suradnji s HGK – Županijskom komorom Split održati predstavljanje projekta u ponedjeljak, 17. lipnja, u 12 sati, u HGK – ŽK Split, na adresi Obala Ante Trumbića 4, Split (I. kat, vijećnica).

Projekt će prezentirati predstavnici Ministarstva turizma na čelu s ministrom turizma Garijem Cappellijem.

Na uključenje u akciju pozivaju se svi s turizmom povezani subjekti koji su voljni ponuditi povoljnije uvjete na svoje turističke proizvode i usluge za građane Hrvatske u tom tjednu, a pritom sami odlučuju hoće li svoje ponude oglasiti na portalu www.tjedanodmoravrijedan.hr i u kojoj količini.

Zainteresirani za sudjelovanje na predstavljanju trebaju se prijaviti putem online obrasca u nastavku, najkasnije do 17. lipnja u 10 sati.

Osoba za kontakt u ŽK Split jest Nataša Bušić (tel.: 021/321 118, e-adresa: nbusic@hgk.hr).