Vrijeme održavanja: 02.11.2020. - 03.11.2020.

Objavljeno: 15. 09. 2020. , Ažurirano: 15. 09. 2020.

Pozivamo vas na MENA Energy Meet 2020 – virtualni sajam i konferenciju iz područja energetike koji će se održati 2. i 3. studenoga, u organizacijiMuscat Expo i White Paper Summits iz Omana.

Virtualni susret je namijenjen rukovoditeljima i vodećim industrijskim stručnjacima iz područja energetike, kreatorima politika i donositeljima odluka s ciljem uključivanja u razgovore o trenutnim izazovima i poslovnim prilikama, razvoju tržišne strategije i identificiranju rješenja za oblikovanje budućnosti energetskog sektora.

Virtualni susret će sadržavati niz panela, rasprava i prezentacija, kao i mogućnost poslovnih susreta i virtualnog sajma na kojemu možete predstaviti svoje proizvode, usluge i tehnologije. Teme skupa obuhvaćaju naftnu i plinsku industriju, obnovljive izvore energije, proizvodnju i distribuciju električne energije i drugo.

Hrvatska gospodarska komora podržala je održavanja virtualnog sajma čime je Organizator ponudio članicama HGK popust od 25 % na cijene sponzorskih i izlagačkih paketa. Za dodatne informacije oko prijave i korištenja popusta možete se obratiti u HGK Adriani Grzunov putem e-maila agrzunov@hgk.hr