Vrijeme održavanja: 16.10.2019. - 17.10.2019.

Objavljeno: 17. 10. 2019. , Ažurirano: 17. 10. 2019.

U srijedu, 16. listopada, u Mariboru su otvoreni četvrti međunarodni poslovni susreti SEE MEET 2019.  Riječ je o dvodnevnom događaju koji je pokrenut radi povezivanja i uspostave kontakata tvrtki jugoistočne Europe, bilo međusobno, bilo s tvrtkama sjeverozapadne Europe. Glavna je prednost ovakvih susreta organiziranje individualnih B2B-susreta s međusobno zainteresiranim dionicima.

Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Krapina, s ciljem promocije zagorskoga gospodarstva u inozemstvu, organizirala je sudjelovanje na ovome događaju, pri čemu su zainteresiranim tvrtkama financirani troškovi kotizacije.
 
SEEMEET2019-poslovni susreti-2.jpgSudionici B2B-susreta u Mariboru; Izvor: HGK; Snimila: Lidija Peček
 

Naglasak na SEE MEET-u 2019 na tvrtkama je iz područja energetike, digitalizacije i informatike te na prerađivačkoj industriji, posebice na stvaranju proizvoda od metala i plastike.

U skladu s tim, predstavnici Krapinsko-zagorske županije bili su: Stražaplastika d.d., Metalac Krapina d.o.o., Alati Stuhne d.o.o., Krklec-metal d.o.o., Alpha aplikacije d.o.o. i IND4DT d.o.o.

Financiranje je omogućeno zahvaljujući sredstvima Krapinsko-zagorske županije koja su Komori dodijeljena za promociju zagorskoga gospodarstva u zemlji i inozemstvu.
 
 
SEEMEET2019-poslovni susreti-4.jpgSudionici B2B-susreta u Mariboru; Izvor: HGK; Snimila: Lidija Peček