Vrijeme održavanja: 11.03.2019. - 14.03.2019.

Objavljeno: 26. 02. 2019. , Ažurirano: 15. 03. 2019.

Međunarodna konferencija turizma posebnih interesa SPLIT B2B (Special Interest Tourism Workshop) održat će se u hotelu Salona Palace u Solinu, od 11. do 14. ožujka.

Organizator je Udruga destinacijskih menadžment-kompanija Dalmacije (UMKD), čiji su članovi destinacijske menadžment-kompanije s područja Splita i Dalmacije, a suorganizator Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije.

Hrvatska gospodarska komora i HGK – Županijska komora Split pokrovitelji su skupa, s Hrvatskom turističkom zajednicom i Turističkom zajednicom grada Splita.

Konferencija je organizirana kao B2B događanje za turizam posebnih interesa, na kojem destinacijske menadžment-tvrtke i drugi ponuditelji usluga u turizmu susreću pažljivo odabrane predstavnike organizatora putovanja, specijalista za pojedine posebne interese.

Program se sastoji od edukativnog, promotivnog i poslovnog dijela. U edukativnom dijelu održat će se radionice predstavnika kupaca. Kupci su turoperatori i putničke agencije, trenutno bez ili s vrlo malo zastupljenosti Hrvatske kao destinacije u svojoj ponudi, a predstavljat će ih sami vlasnici, direktori i produkt-menadžeri. Promotivni dio sadrži besplatno studijsko putovanje za kupce, dok će se u poslovnom dijelu održati B2B radionice s kupacima i domaćim ponuditeljima uz punu informatičku potporu programa za ugovaranje sastanaka.

Više detalja o organizaciji, cijenama i načinu prijave može se pronaći na poveznici www.splitb2b.com.