Objavljeno: 08. 05. 2019. , Ažurirano: 08. 05. 2019.


Županijska komora Osijek, u suradnji s tvrtkom PResent Communications d.o.o. i udrugom Međunarodna mreža poslovnih žena, organizira Malu školu poduzetništva za žene, koja će se održati 11. i 12. lipnja, u 10 sati, u Županijskoj komori Osijek, na adresi Europske avenije 13.

Hrvatska gospodarska komora dugi se niz godina različitim oblicima edukacije zalaže za stvaranje pozitivnog okruženja u kojemu poduzetnice mogu realizirati svoje ciljeve i ideje te unaprijediti položaj u društvu i obitelji.

Cilj je Male škole poduzetništva za žene motiviranje sadašnjih i budućih poduzetnica, a osmišljena je kako bi poduzetnicama omogućila nova znanja i vještine u stvaranju vlastitog poduzeća.

Predavačice su u poduzetništvu već dulji niz godina pa iz svog iskustva mogu odgovarati na pitanja i dati odgovore isplati li se upuštati u poduzetništvo i zašto. One su ujedno i članice Međunarodne mreže poslovnih žena te aktivno rade na osnaživanju i promicanju ženskog poduzetništva.

Kako napraviti svoj WOW posao, po čemu se razlikujem od drugih na tržištu, otkuda krenuti, kako predstaviti sebe i svoje poduzeće na internetu - pitanja su na koje ćete dobiti odgovore, uz primjere iz prakse i panel-raspravu predavača i gošća poduzetnica.

Pozivamo poduzetnice i one koje to žele postati da nam se pridruže. Sudjelovanje na radionicama je besplatno, ali molimo da svoje mjesto osigurate online prijavom u nastavku ovog teksta. Rok za prijavu je 7. lipnja. Program radionica u pratećim je dokumentima.

Nakon održanih dvodnevnih radionica polaznicama će biti podijeljene diplome.

Sve dodatne informacije možete dobiti u Odjelu za poduzetništvo ŽK Osijek od Ines Balog, tel.: 031/223 819, e-adresa: ibalog@hgk.hr