Objavljeno: 16. 09. 2020. , Ažurirano: 16. 09. 2020.

Vrijeme održavanja: 07.10.2020. - 28.10.2020.


PRIJAVE ZA RADIONICE - ZATVORENE

Hrvatska gospodarska komora – Europska poduzetnička mreža Hrvatske i Međunarodna mreža poslovnih žena organiziraju nastavak ciklusa radionica Mala škola poduzetništva za žene - početni modul.

Obzirom na trenutno stanje u državi i svijetu zbog bolesti COVID-19, početni modul Male škole poduzetništva za žene će se održati virtualno putem aplikacije Zoom.

Na još jednom izdanju početnog modula Škole, 40-ak novih polaznica imat će priliku doznati što im je sve potrebno za pokretanje i unaprjeđenje biznisa. Od birokratskih procedura, poput prikupljanja potrebnih dokumenata, biranja imena firme i odabira knjigovodstvenog servisa, do konkretnih tržišnih vještina, poput formiranja cijene, otvaranje weba, javnog nastupa i marketinga. Predavačice Male škole poduzetništva za žene su već prekaljene vlasnice firmi i obrta koje iz svog iskustva pomažu drugim poduzetnicama da lakše prebole 'dječje bolesti' i izbjegnu početničke greške. 

Predavačice su u poduzetništvu već duži niz godina pa iz svog iskustva mogu odgovarati na pitanja i dati odgovore isplati li se upuštati u poduzetništvo i zašto? Ujedno su i članice Međunarodne mreže poslovnih žena te aktivno rade na osnaživanju i promicanju ženskog poduzetništva. Cilj ovih radionica je pružiti sadašnjim i budućim poduzetnicama nova znanja i vještine u kreiranju vlastitog poduzeća. Žene koje su već vlasnice tvrtki i potrebna su im neka nova znanja i vještine dobit će savjete kako da budu još bolje u svom poslu.

OBRAZAC ZA PRIJAVU - PRIJAVE ZATVORENE!

Mala škola poduzetništva za žene obuhvaća ciklus od 4 dana predavanja koja će se održati virtualno: 7., 16., 21. i 28. listopada.

Polaznice koje odslušaju sva četiri predavanja i odrade sve vježbe, nakon cijelog ciklusa dobit će potvrde o sudjelovanju.

Kontakt u HGK: Irena Spahić (tel: 01/4561639, email: ispahic@hgk.hr).

Izvor: Pixabay