Vrijeme održavanja: 04.02.2021.

Objavljeno: 25. 01. 2021. , Ažurirano: 25. 01. 2021.

Radi ublažavanja negativnih posljedica pandemije bolesti COVID-19, Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) provodi niz mjera u cilju očuvanja razine gospodarske aktivnosti, likvidnosti gospodarskih subjekata i očuvanja radnih mjesta. 

Radi boljeg upoznavanja članica s kreditnim linijama, HGK – Županijska komora Rijeka u suradnji s HBOR-ovim Područnim uredom za Primorje i Gorski kotar organizira besplatni webinar o kreditnim i jamstvenim programima za pomoć poduzetnicima u vrijeme pandemije COVID-19, koji će se održati u četvrtak, 4. veljače, u 12 sati, putem aplikacije Microsoft Teams.

Poduzetnicima je omogućeno odobrenje novih povoljnih kredita za obrtna sredstva u suradnji sa poslovnim bankama. Kako bi se osiguralo lakše odobrenje povoljnih kredita, za kredite izvoznicima i posrednim izvoznicima su osigurana potrebna portfeljna ili pojedinačna jamstva.

Ciljana skupina – mikro, mali i srednji poduzetnici.

Predavačica će biti voditeljica područnog ureda HBOR-a za Primorje i Gorski kotar Vesna Bartolović Stančić.

Kako biste dobili poveznicu za webinarobvezna je prijava putem obrasca u nastavku, najkasnije do srijede, 3. veljače. Nakon što dobijemo prijavu, na navedenu e-adresu poslat ćemo poveznicu na webinar.