Vrijeme održavanja: 27.03.2020.

Objavljeno: 11. 03. 2020. , Ažurirano: 13. 03. 2020.

Radi prevencije širenja koronavirusa, događaj se ODGAĐA DO DALJNJEGA. Informacije o koronavirusu pratite OVDJE.

Pozivamo vas na predavanje Kratki lanci opskrbe poljoprivrednim i prehrambenim proizvodima koje će se održati u petak, 27. ožujka, u 11 sati u Županijskoj komori Osijek, na adresi Europske avenije 13. Predavanje organizira Ministarstvo poljoprivrede u sklopu Akcijskog plana promoviranja i jačanja kratkih lanaca u opskrbi hranom ustanova iz javnog sektora za razdoblje 2019. i 2020. godine.

Naručitelji u sustavu javne nabave pri odabiru ponuditelja u javnoj nabavi poljoprivredno-prehrambenih proizvoda i hrane uz ekonomski kriterij mogu vrednovati i druge faktore osim cijene.

Predavanje će dati odgovore na pitanja poput: Koji su to faktori? Kome takvi odabiri donose koristi?

Ovo je korisno predavanje namijenjeno s jedne strane naručiteljima, provoditeljima javnih nabava i jednostavnih nabava, a s druge strane proizvođačima (OPG-ovi, obrtnici, tvrtke itd.).

Teme o kojima će se govoriti na predavanju nalaze se u pratećim dokumentima.

Prijaviti se možete prijavnicom u nastavku do 26. ožujka.

Ako ne vidite prijavni obrazac u nastavku teksta i koristite preglednik Internet Explorer, lijepo vas molimo da istu ovu stranicu otvorite u drugom browseru, poput MS Edgea, Mozille Firefoxa ili Chromea te se prijavite. Ispričavamo se zbog neugodnosti i radimo na njenom žurnom otklanjanju.