Konferencija u Puli Kako do povećanja energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije


Objavljeno: 26. 10. 2020. , Ažurirano: 09. 11. 2020.


Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Pula poziva vas na konferenciju Kako do povećanja energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije, koja će se održati u srijedu, 4. studenoga, u 10 sati, putem aplikacije Microsoft Teams.

Nastavljajući kontinuitet predstavljanja noviteta te proizvoda i usluga tvrtki u području energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije, kao i promocije projekata i primjera dobre prakse održivog razvoja, konferencija se održava u sklopu četvrtog izdanja Dana energetske učinkovitosti.

Iskoristite priliku i doznajte relevantne informacije o energetskoj učinkovitosti, ostvarivanju energetskih ušteda kroz programe sufinanciranja projekata energetske učinkovitost i korištenja obnovljivih izvora energije. Predavači na konferenciji su predstavnici Sektora za industriju i održivi razvoj HGK, Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja RH, Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost te uspješnih istarskih tvrtki: Labin stan d.o.o., Rudan d.o.o., Valamar Riviera d.d., Motortech Consulting d.o.o., Rockwool Adriatic d.o.o., Holcim (Hrvatska) d.o.o.

Interes za sudjelovanje potvrđujem se ispunjavanjem online prijave u nastavku teksta, najkasnije do utorka, 3. studenoga.

Program događanja dostupan je u pratećim dokumentima.