Konferencija Pet godina članstva Republike Hrvatske u Europskoj uniji


Objavljeno: 20. 06. 2018. , Ažurirano: 02. 07. 2018.


Uskoro se obilježava peta godišnjica punopravnog članstva Republike Hrvatske u Europskoj uniji. Tim povodom Hrvatska gospodarska komora, uz potporu Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj, organizira konferenciju Pet godina članstva Republike Hrvatske u Europskoj uniji, koja će se održati u ponedjeljak, 2. srpnja u Plaza Event Centru, u Zagrebu.

Cilj je konferencije osvrnuti se na pet godina hrvatskog članstva u EU s makroekonomskog aspekta, čuti kako na članstvo u EU gledaju hrvatski gospodarstvenici, ali i kakav je pogled Europe na nas. S obzirom na to da se ove godine obilježava i 25. godišnjica jedinstvenog europskog tržišta, na jednom bismo od panela željeli dobiti odgovor na pitanje koliko smo jedinstveni na jedinstvenom tržištu te što ono znači za hrvatsko gospodarstvo. Tema drugog panela usmjerena je na uspješnost korištenja europskih sredstva za jačanje konkurentnosti hrvatskoga gospodarstva. 

Kao pripremu za Konferenciju, Hrvatska gospodarska komora provodi među poduzetnicima anketu o utjecaju članstva u EU na poslovanje i korištenje sredstava, a rezultati ankete bit će predstavljeni na samoj Konferenciji.

Slijedom svega navedenog, izuzetno nam je zadovoljstvo pozvati vas da sudjelujete na konferenciji Pet godina članstva Republike Hrvatske u Europskoj uniji

u ponedjeljak, 2. srpnja, u 10 sati u Plaza Event Centru, na adresi Slavonska avenija 6, u Zagrebu.

Sudjelovanje potvrdite ispunjavanjem online prijavnice u nastavku teksta. Zbog protokolarnih i sigurnosnih razloga, ulaz će biti omogućen samo prijavljenim osobama.