Izvor: Pixabay

Komunikacija i načela pregovaranja u funkciji podizanja kvalitete poduzeća


Objavljeno: 28. 03. 2019. , Ažurirano: 29. 03. 2019.


Pozivamo vas na radionicu Komunikacija i načela pregovaranja u funkciji podizanja kvalitete poduzeća, koja će se održati u četvrtak, 11. travnja, od 10 do 14 sati u Velikoj dvorani Komore Zagreb, na adresi Draškovićeva 45 (1. kat).

Edukacijom će biti obuhvaćena područja kvalitete interne i eksterne komunikacije te njene uloge u podizanju konkurentnosti i upravljanja kvalitetom poslovanja gospodarskih subjekata. Bit će riječi i o temeljnim načelima poslovnog i međunarodnog pregovaranja, uključujući identifikaciju kulturnih i poslovnih običaja u međunarodnom pregovaranju.

Cilj edukacije jest prenijeti znanje zainteresiranim sudionicima te predstaviti učinkovite metode za postizanje više razine kvalitetne komunikacije te uspješniji sustav upravljanja kvalitetom poduzeća. Radionice uključuju upoznavanje s temeljnim načelima poslovnog pregovaranja kako bi se ojačala konkurentnost gospodarskih subjekata. Interaktivnim radom u timovima polaznicima će se približiti koncept kvalitetne i učinkovite poslovne komunikacije. Poseban naglasak radionice stavljen je na upoznavanje i svladavanje vještina neverbalne komunikacije, koje unapređuju kvalitetu interakcije.


Predavač i voditelj radionice jest Tomislav Galović s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, a područje njegova rada i djelovanja obuhvaća konkurentnost, inovativnost, međunarodno poslovanje, poslovno i međunarodno pregovaranje.

Prijaviti se možete online formularom u nastavku, najkasnije do utorka, 9. travnja.
Za radionicu se ne plaća naknada.

Za sve je informacije kontakt-osoba Maša Orlović, Odsjek za industriju Komore Zagreb, tel. 01/4606 784, e-mail morlovic@hgk.hr.