Vrijeme održavanja: 22.11.2019.

Objavljeno: 11. 11. 2019. , Ažurirano: 12. 11. 2019.

HGK – Komora Zagreb i tvrtka Arctos d.o.o. pozivaju vas na radionicu „Upravljanje na temelju analiza poslovnih procesa i kapaciteta zaposlenika“, koja će se održati u petak, 22. studenoga 2019. od 10,00 do 13,30 sati u velikoj dvorani Komore Zagreb, Draškovićeva 45.

Radionica je usmjerena na upravljanje organizacijom i procesima na temelju kvantitativnih rezultata dobivenih analizom poslovanja. Cilj je pokazati pristup analizama organizacijskih jedinica na temelju aktivnosti poslovanja, a sve radi pružanja potrebnih informacija voditeljima tih jedinica, koje će im olakšati donošenje poslovnih odluka. Metodologija je univerzalna i može se primijeniti u realnom sektoru te u državnoj i javnoj upravi.

Namijenjena je osobama koje su zadužene za strateško upravljanje i kontroling u odjelima za strategiju, organizacijskim i procesno-analitičkim odjelima, osobama koje vode odjele za financijsko upravljanje i kontrolu, FMC u državnoj upravi ili javnom sektoru, odjelima za upravljanje ljudskim resursima.

Jedan od predavača je  Krešimir Vrček, konzultant za područje unapređenja organizacije i procesa s više od deset godina radnog iskustva. Sudjelovao je na projektima iz različitih grana industrije (financije, državna i javna uprava, hotelijerstvo, zdravstvo, telekomunikacije,…), a specijaliziran je za područja modeliranja i dokumentiranja procesa, provođenja analiza organizacije i procesa te područja strukturiranja organizacije. Tijekom rada na projektima radio je na aktivnostima edukacije korisnika u vezi s projektnom metodologijeom i korištenim alatima.

Jurica Meić konzultant je za računovodstvo i financije, s licencom investicijskog savjetnika i s više od 20 godina radnog iskustva. Sudjelovao je na projektima unaprjeđenja poslovanja u različitim industrijama (komunalne tvrtke, javna uprava, zdravstvo, financije), a posljednje tri godine specijalizira se za provođenje analiza organizacije i procesa pri projektima unaprjeđenja poslovanja.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje, molimo da se prijavite online prijavnim obrascem u nastavku teksta.

Prijave se zaprimaju do četvrtka, 21. studenoga.