Izvor: CBBS d.o.o.

Poslovni susreti hrvatskih trgovaca i hotelijera s turskim izvoznicima tekstila


Objavljeno: 20. 02. 2023. , Ažurirano: 22. 02. 2023.


15. veljače 2023. u hotelu Westin u Zagrebu održani su poslovni susreti izvoznika tekstila iz Turske i hrvatskih tvrtki. Dolazak delegacije turskih tvrtki, istaknutih proizvođača kućanskog tekstila, u Hrvatsku organizirala je DENIB – Udruga izvoznika tekstila i odjeće iz turskog grada Denizlija. Turske tvrtke susrele su se s potencijalnim hrvatskim, ali i slovenskim partnerima iz područja trgovine, turizma i hotelijerstva radi razgovora o poslovnoj suradnji i otvaranju novih poslovnih prilika.

Na B2B razgovorima u Westinu sudjelovalo je 11 turskih tvrtki – članova turskog udruženja DENIB, 25 tvrtki iz Hrvatske te 3 tvrtke iz Slovenije. Tijekom gotovo cijelog dana, održalo se približno 170 poslovnih sastanaka, uz sudjelovanje oko 70 predstavnika prijavljenih tvrtki te pratećih institucija. Poslovni sudionici iz svih zastupljenih zemalja izrazili su visoko zadovoljstvo organiziranim susretima te se nadaju i konkretizaciji poslovnih dogovora nakon održanih sastanaka, odnosno sklapanju ugovora o suradnji.

Suorganizator događanja bila je tvrtka CBBS d.o.o. iz Zagreba, a Hrvatska gospodarska komora aktivno je podržala predmetno događanje.

 

Hrvatsko-turski poslovni susreti Westin.jpg

Izvor: CBBS d.o.o.

Hrvatsko-turski poslovni susreti Westin - Zaher, Čižmek i Turci.jpg

Berislav Čižmek, direktor CBBS d.o.o.; Josip Zaher, predsjednik Komore Zagreb; Özlem Akalın, gospodarska savjetnica u Veleposlanstvu Republike Turske u Zagrebu; Hüseyin Memişoğlu, predsjednik udruženja DENIB; Izvor: HGK

Hrvatsko-turski poslovni susreti Westin - glavna slika.jpg

Izvor: HGK