Vrijeme održavanja: 09.12.2019.

Objavljeno: 27. 11. 2019. , Ažurirano: 04. 12. 2019.

Poslovno vijeće za gospodarsku suradnju s Australijom pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, u suradnji s Veleposlanstvom Australije u Republici Hrvatskoj, organizira poslovnu tribinu i panel-raspravu Australija-EU Sporazum o slobodnoj trgovini i njegov značaj za EU i Hrvatsku. Tribina će se održati u ponedjeljak, 9. prosinca, u 9 sati i 30 minuta u Vijećnici HGK, na adresi Rooseveltov trg 2 u Zagrebu.

Poslovnu tribinu vodit će Marko Marić, predsjednik Poslovnog vijeća za gospodarsku suradnju s Australijom pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, a nazočne će pozdraviti Luka Burilović, predsjednik Hrvatske gospodarske komore i Nj.E. Elizabeth Petrovic, veleposlanica Australije u Hrvatskoj. Posebni pozdravni govor će uputiti Tomislav Sokol, zastupnik Europskog parlamenta.

U diskusiji će sudjelovati i Juliana Nam, savjetnica za gospodarstvo, specijalist u pregovorima za Sporazum o slobodnoj trgovini između Australije i Europske Unije, Misija Australije pri Europskoj Uniji i NATO, Jason Collins, direktor Europsko-australskog Poslovnog vijeća iz Sydneya, Irena Alajbeg, načelnica Sektora za trgovinsku i investicijsku politiku, Ministarstva vanjskih i europskih poslova te Ognian Zlatev, voditelj Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje, molimo da se prijavite online prijavnim obrascem u nastavku teksta.

Prijave se primaju do četvrtka, 5. prosinca.