Vrijeme održavanja: 28.11.2019. - 30.11.2019.

Hrvatska gospodarska komora, u skladu s interesom članica organizira poslovnu delegaciju u Buenos Aires (Argentina) tijekom održavanja 5. Susreta Hrvatske dijaspore Južne Amerike od 28. do 30. studenog 2019. S obzirom da se očekuje veliki broj sudionika iz svih zemalja Južne Amerike a posebno poduzetnika, ocijenjeno je da je to dobra prigoda za uspostavljanje poslovne suradnje tijekom susreta i B2B razgovora koji bi se organizirali. Također je planirana poslovna konferencija i B2B razgovori koji bi se zasebno organizirali s argentinskom gospodarskom komorom i njezinim članicama.

U ovoj fazi se ispituje interes članica koje bi se uključile u delegaciju te nakon iskazanog interesa utvrditi će se program posjete te pribaviti troškovnik za navedeno putovanje. Nakon toga će se poziv sa svim detaljima poslati članicama HGK (onima koji su već izrazili interes za sudjelovanje u izaslanstvu, kao i svima ostalima) tijekom mjeseca rujna kako bi se utvrdio konačni sastav izaslanstva. Napominjemo da je u razmatranju sudjelovanje na poslovnom forumu u još jednoj zemlji Južne Amerike o okviru ovog posjeta ukoliko se pokaže interes.

Dodatne informacije mogu se dobiti od Davorke Car, više stručne suradnice Komore Zagreb na tel. 01/4606 800 ili e-mail: dcar@hgk.hr