Vrijeme održavanja: 03.09.2020. - 07.09.2020.

Objavljeno: 27. 07. 2020. , Ažurirano: 28. 07. 2020.

Kineski međunarodni sajam trgovine uslugama (China International Fair for Trade in Services – CIFTIS) ove godine bit će održan online, od 3. do 7. rujna 2020. godine.

CIFTIS je jedan od najznačajnijih međunarodnih sajmova u Kini, održava se u organizaciji Ministarstva trgovine Kine i Narodne vlade općine Peking, a tema sajma ove godine je "Globalne usluge, zajednički prosperitet".

Cilj sajma je pomoći tvrtkama širom svijeta da ojačaju rast i razvoj koji je usporen zbog epidemije bolesti COVID-19 te unaprijediti globalnu trgovinu razvojem usluga uz gospodarski rast.

Karakteristika ovogodišnjeg online izdanja je da će tvrtke imati Cloud Booth (virtualni štand) uz live streaming izlagača te Intelligent Matching. Live streaming omogućit će da, kao i na sajmu uživo, izlagači mogu kontinuirano biti prisutni na virtualnom štandu za radnog vremena sajma, a intelligent matching će omogućiti posebno povezivanje tvrtki. 

Na sajmu će biti predstavljeni različiti projekti te će se održati konferencije o raznim temama. Više informacija dostpno je na službenoj stranici sajma i pratećim dokumentima. 

Sektori koje pokriva sajam su: promet, turizam, zdravstvene usluge i lječilišni turizam, građevinarstvo, usluge osiguranja, financijske usluge, telekomunikacije, računalne i informacijske usluge, usluge intelektualnog vlasništva, kulturne i rekreacijske usluge, te ostale poslovne usluge.

Sudjelovanje na ovogodišnjem izdanju sajma CIFITS je besplatno.

Molimo sve tvrtke zainteresirane za sudjelovanje na ovogodišnjem sajmu CIFTIS da popune prijavni obrazac u nastavku teksta na engleskom jeziku najkasnije do 15. kolovoza 2020.

S obzirom da je potreban kôd za registraciju sudionika (exhibitors), svim zainteresiranima ćemo ga dostaviti kada nam kineski organizator dostavi jedinstveni kôd za hrvatske sudionike.

Za sve dodatne upite možete se obratiti direktno u Predstavništvo HGK u Šangaju, Draženu Holmiku, putem e-maila dholmik@hgk.hr