Kineski međunarodni online sajam trgovine uslugama (CIFTIS 2021)


Objavljeno: 27. 07. 2021. , Ažurirano: 28. 07. 2021.


Kineski međunarodni sajam trgovine uslugama (China International Fair for Trade in Services – CIFTIS) i ove godine bit će održan online, od 2. do 7. rujna 2021. godine.

CIFTIS je jedan od najznačajnijih međunarodnih sajmova u Kini, održava se u organizaciji Ministarstva trgovine Kine i Narodne vlade općine Peking. Cilj sajma je pomoći tvrtkama širom svijeta da osnaže rast i razvoj koji je usporen zbog epidemije bolesti COVID-19 te unaprijediti globalnu trgovinu razvojem usluga uz gospodarski rast.

Kao i prošle godine, i u ovogodišnjem online izdanju omogućit će se tvrtkama da imaju Cloud Booth (virtualni štand) uz live streaming izlagača te Intelligent Matching. Live streaming omogućit će da, kao i na sajmu uživo, izlagači mogu kontinuirano biti prisutni na virtualnom štandu za radnog vremena sajma.

Sektori koje sajam obuhvaća su: promet, turizam, zdravstvene usluge i zdravstveni turizam, graditeljstvo, usluge osiguranja, financijske usluge, telekomunikacije, računalne i informacijske usluge, usluge intelektualnog vlasništva, kulturne i rekreacijske usluge, te ostale poslovne usluge.

Sudjelovanje na sajmu CIFITS je besplatno.

Molimo sve tvrtke zainteresirane za sudjelovanje na ovogodišnjem online sajmu CIFTIS da popune prijavu u natsavku teksta najkasnije do petka, 13. kolovoza.

S obzirom da je potreban kôd za registraciju sudionika (exhibitors), svim zainteresiranima koji popune obrazac ćemo dostaviti kôd po registraciji.

Za sve dodatne upite možete se obratiti direktno gospodinu Predstavništva HGK u NR Kini Draženu Holmiku, putem e-maila dholmik@hgk.hr