Objavljeno: 23. 09. 2022. , Ažurirano: 10. 11. 2022.


Hrvatska gorska služba spašavanja (HGSS) i Hrvatska gospodarska komora (HGK) provode dvodnevnu radionicu za organizatore turističkih aktivnosti na nepristupačnim područjima.

Sve tvrtke/obrti i ostale pravne i fizičke osobe koje pružaju turističke usluge aktivnog i pustolovnog turizma moraju angažirati ili imati zaposlenu osobu s odgovarajućim domaćim ili stranim uvjerenjem, odnosno certifikatom kojim se utvrđuje sposobnost i razina vještine obavljanja pojedine aktivnosti. Uvjerenje koje se dobiva završetkom ove edukacije jedno je od priznatih uvjerenja/certifikata za obavljanje aktivnosti s popisa aktivnosti koje se smatraju turističkim uslugama aktivnog i pustolovnog turizma.
Cjeloviti popis usluga aktivnog i pustolovnog turizma, popis odgovarajućih uvjerenja odnosno certifikata i drugih uvjeta možete pronaći na službenim stranicama Sektora za turizam HGK.

Registracija polaznika počinje u 9:00 sati, a početak edukacije je predviđen u 09:30 sati.

Ako iz vaše organizacije (tvrtke) na edukaciju dolazi više zaposlenika, molimo da prilikom prijave u Napomenu upišete imena i prezimena vaših zaposlenika.

Cijena za tvrtke koje plaćaju članarinu HGK je 150,00 kuna (19.91 EUR) po polazniku, dok je za tvrtke koje ne plaćaju članarinu HGK, obrte i druge nečlanice HGK cijena 300,00 kuna (39.82 EUR) po polazniku. Cijena uključuje cjelodnevni program predavanja u trajanju od dva dana, završnu provjeru znanja te dobivanje potvrde o pohađanju.

Upute za registraciju na Digitalnu komoru možete pronaći u pratećim dokumentima na ovoj stranici ili ih pogledati na YouTubeu u ovom VIDEU.

Prijaviti se na pojedinu edukaciju možete klikom na poveznicu s mjestom i datumom edukacije: 

NAPOMENA: Da biste pristupili linkovima ispod morate biti registrirani na platformu Digitalna komora 


Edukacija ZAGREB, 03. i 04. studeni (četvrtak i petak);


Edukacija RIJEKA, 22. i 23 studeni (utorak i srijeda);


Edukacija PULA, 24. i 25. studeni (četvrtak i petak);


Edukacija SPLIT, 01. i 02. prosinac (četvrtak i petak);

 

Izvor: Pixabay