Javno-privatni dijalog Jačanje integriteta hrvatskih tvrtki u suzbijanju korupcije – izazovi i mogućnosti


Objavljeno: 18. 11. 2016. , Ažurirano: 03. 02. 2017.


Povodom obilježavanja Svjetskog dana borbe protiv korupcije, javno-privatni dijalog Jačanje integriteta hrvatskih tvrtki u suzbijanju korupcije – izazovi i mogućnosti, održat će se u srijedu, 7. prosinca, u Hrvatskoj gospodarskoj komori u 12 sati.

Istaknuti stručnjaci iz javnog i privatnog sektora govorit će o izazovima s kojima se hrvatsko gospodarstvo suočava u borbi protiv korupcije te u provedbi propisa za suzbijanje korupcije, a ponudit će rješenja za pomoć tvrtkama u ispunjavanju zakonskih obveza i etičkih normi na primjerima uspješnih programa usklađenosti.

Predstavit će se i praktični alati Međunarodne trgovačke komore (ICC), koji imaju važnu ulogu instrumenata samoregulacije i putokaza za vlade u njihovim nastojanjima u borbi protiv korupcije.

Dijalog organiziraju Međunarodna trgovačka komora Hrvatske (ICC Hrvatska) i Hrvatska gospodarska komora, u suradnji s Veleposlanstvom Kraljevine Norveške. Poziv i preliminarni program događanja možete preuzeti u pratećim dokumentima, lijevo od teksta.

Molimo da nam svoj dolazak potvrdite do petka, 2. prosinca, putem online prijavnice.